Провери историята на автомобила си

Информация
за произшествия
Описание и
стойност на щети
пробег на
автомобил
Технически
данни
Информация за произшествияОписание и стойност
на щети
Пробег на автомобилТехнически данни

безплатна проверка

Избери начин на проверка:

Провери

Примерен резултат

Информация за произшествия
Обявен ли е за тотална щета
Описание щети
Информация за произшествия
Обявен ли е за тотална щета
Описание щети

Често задавани въпроси

1. Как мога да проверя историята на моя автомобил?

Достъп до информацията се получава при въвеждане на регистрационен номер и талон за регистрирани автомобили в България или при въвеждане на VIN номер (номер на шаси/рама) .


2. Kaкво е VIN номер?

VIN (Идентификационен номер на превозното средство) е номер, определен от автомобилния производител като уникален идентификатор на автомобил. Най-често срещаното място за поставяне на VIN номерът е на арматурното табло на Вашия автомобил или е поставен отстрани на шофьорската врата.


3. Безплатна ли е проверката?

Достъп до основната информация за автомобила, както и справка за наличие на щети в базата данни е безплатно. Пълната проверка с наличната информация за автомобила се предлага срещу заплащане - 10.00 лв.


4. Каква информация получавам при пълна проверка?

Получаваш информация за открити застрахователни щети в Европа, история и описание на произшествията, произход и пробег на превозното средство, както и дали автомобилът е обявен за „тотална щета“.


5. Кога е налице тотална щета на МПС ?

Съгласно чл.391, ал.2 от Кодекс за застраховането (КЗ) „Тотална щета на моторно превозно средство е увреждане, при което стойността на разходите за необходимия ремонт надвишават 70 на сто от действителната му стойност.“