За Нас

Болерон е софтуерна платформа за дигитално застраховане, използвана от лицензираният застрахователен брокер Болерон Консултинг EООД.

Екипът ни има международен професионален опит в застраховането, банкирането, кибер-сигурността и разработването на високотехнологичен софтуер.

Alexander Cvetkov

АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ

CEO

Александър има над 5 години опит в застраховането като търговец и 6 години в разработката и интеграцията във финансови институции на софтуерни технологии в областта на застрахроването и киберсигурността. Предприемач и визионер, повече от 10 години създава и помага на високотехнологични компанни да се установят и развият в различни пазари и индустрии.

Simeon Kostov

Симеон Костов

CTO

Симеон е Senior Level IT Professional с над 12 години опит. Той е работил и управлявал множество проекти свързани с интегриране на нови технологии и кибер сигурност в международни компании. Симеон има бакалавърска степен по компютърни науки от University Nice Sophia Antipolis France и магистърска степен по бизнес администрация от City University of Seattle.

Dimitar Kolchakov

Димитър Колчаков

CCO

Eксперт с повече от 12 години опит в сферите на клиентското обслужване, вътрешния одит, борбата с измамите в ПИБ АД и ОББ АД. Ръководител на функцията по Нормативно съответствие и контрол; Председател на специализираната служба за предотвратяване изпирането на пари; Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO); Председател на комитет по защита на личните данни в БАКБ АД.

Desislava Cvetkova

Десислава Цветкова

Manager Insurance Broker

Деси има над 10 години опит в застраховането. Професионалната й кариерата започва в ДЗИ, където отговаря за застрахователните посредници и продължава в един от водещите международни брокери, като разработва нови продукти, комуникира с корпоративни клиенти и застрахователни компании.

Zlatolina Mukova

Златолина Мукова

Член на съвета на директорите

Златолина Мукова е управляващ партньор в "Фонд Ню Вижън 3", NV3 и съдружник във фонда за рисков капитал NEVEQ 1 и 2. Има 20 годишен управленски опит в предприемачеството и е била изпълнителен директор на "Евроинс иншурънс груп" и Зам. Министър на Транспорта и информационните технологии.

Daniel Tomov

Даниел Томов

Член на съвета на директорите

Даниел е основател и управляващ партньор на Eleven Ventures, където от 2012-та насам инвестира в някои от най-динамичните и обещаващи технологични стартъпи в Югоизточна Европа – повече от 150 до днес. Даниел Томов е един от пионерите в рисковите инвестиции в областта на информационните технологии в България. Завършил е Приложна икономика и бизнес администрация в Американския университет в България.

Nedelcho Spasov

Неделчо Спасов

Член на съвета на директорите

Съосновател на MFG Invest. Основател и зам.-председател на Управителния съвет на MFG. Има магистърска степен по икономика и индустриален мениджмънт от УНСС и магистратура по бизнес администрация от INSEAD.

Victor Manev

Виктор Манев

Инвеститор

Виктор Манев e съосновател и партньор в IMPETUS Capital. IMPETUS инвестира в растящи компании, които чрез иновации създават нови пазари, продукти и услуги. Преди това, Виктор има дългогодишен опит като управленски консултант в инвестиционната консултантска компания ММС (ММ Консулт). Член е на управителния съвет на Българската Асоциация на Управленските Консултантски Организации (BAMCO).

Marius Velichkov

Мариус Величков

Инвеститор

Мариус Величков е съдружник в адвокатско дружество „Джингов, Гугински, Кючуков и Величков”. ДГКВ е една от най-големите, най-старите и най-изявените бизнес адвокатски кантори в България и предоставя целия диапазон от правни услуги, насочени към бизнеса, най-вече свързани с чуждестранни инвестиции на международни клиенти.
Инвеститор

Ню Вижън 3 е фонд за рисково дялово инвестиране, наследник на NEVEQ I и NEVEQ II, който инвестира в бързорастящи технологични компании, които се стремят да постигнат водещи позиции на глобалните пазари.

Инвеститор

Eleven е един от водещите фондове за рисков капитал в Югоизточна Европа с фокус върху компании в ранна фаза. Eleven инвестира в стартъпи от 2012 година, а дейността му е основополагаща за изграждането на местната стартъп екосистема. Екипът на фонда е съставен от предприемачи и професионалисти в областта на инвестициите, с над 150 реализирани сделки през последните 8 години. Вторият фонд на Eleven е формиран изцяло от частни инвеститори и има фокус върху B2B технологични компании.

Инвеститор

Management Financial Group съчетава водещи компании, специализирани в небанковото кредитиране в Централна и Източна Европа, управлява портфолио от успешни начинания в сферата на потребителското кредитиране, финансиране за микро и малкия бизнес, дигитално кредитиране и други финансови модели. В компаниите, част от MFG, са заети над 8300 служители и кредитни консултанти в повече от 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

Инвеститор в БОЛЕРОН АД е New Vision 3 Fund, който е съфинансиран от Европейските структурни и инвестиционни фондове по Оперативна програма за иновации и конкурентоспособност 2014-2020, управлявана от Фонда на фондовете в България.
European Regional Development Fund
Fund manager of financial instruments in Bulgaria
Innovations and Competitiveness