ЗА НАС

Болерон е софтуерна платформа за дигитално застраховане, използвана от лицензираният застрахователен брокер Болерон Консултинг EООД, ЕИК:102764975 с издаден и валиден лиценз от Комисията по финансов надзорнадзор № 721-3Б/01.12.2020 г.

Екипът ни има международен професионален опит в застраховането, банкирането, кибер-сигурността и разработването на високотехнологичен софтуер.​

Застрахователната платформа е специално създадена за закупуване и управление на застрахователни продукти през мобилни телефони от крайни потребители.

Office Boleron

АЛЕКСАНДЪР ЦВЕТКОВ

CEO

Александър има над 5 години опит в застраховането като търговец и 6 години в разработката и интеграцията във финансови институции на софтуерни технологии в областта на застрахроването и киберсигурността. Предприемач и визионер, повече от 10 години създава и помага на високотехнологични компанни да се установят и развият в различни пазари и индустрии.

Office Boleron

СИМЕОН КОСТОВ

CTO

Симеон е Senior Level IT Professional с над 12 години опит. Той е работил и управлявал множество проекти свързани с интегриране на нови технологии и кибер сигурност в международни компании. Симеон има бакалавърска степен по компютърни науки от University Nice Sophia Antipolis France и магистърска степен по бизнес администрация от City University of Seattle.

Office Boleron

ДИМИТЪР КОЛЧАКОВ

CCO

Eксперт с повече от 12 години опит в сферите на клиентското обслужване, вътрешния одит, борбата с измамите в ПИБ АД и ОББ АД. Ръководител на функцията по Нормативно съответствие и контрол; Председател на специализираната служба за предотвратяване изпирането на пари; Длъжностно лице по защита на личните данни (DPO); Председател на комитет по защита на личните данни в БАКБ АД.

Office Boleron

ДЕСИСЛАВА ЦВЕТКОВА

MANAGER INSURANCE BROKER

Деси има над 10 години опит в застраховането. Професионалната й кариерата започва в ДЗИ, където отговаря за застрахователните посредници и продължава в един от водещите международни брокери, като разработва нови продукти, комуникира с корпоративни клиенти и застрахователни компании.

Office Boleron

ЗЛАТОЛИНА МУКОВА

ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

Златолина Мукова е управляващ партньор в "Фонд Ню Вижън 3", NV3 и съдружник във фонда за рисков капитал NEVEQ 1 и 2. Има 20 годишен управленски опит в предприемачеството и е била изпълнителен директор на "Евроинс иншурънс груп" и Зам. Министър на Транспорта и информационните технологии.

Office Boleron

ДАНИЕЛ ТОМОВ

ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

Даниел е основател и управляващ партньор на Eleven Ventures, където от 2012-та насам инвестира в някои от най-динамичните и обещаващи технологични стартъпи в Югоизточна Европа – повече от 150 до днес. Даниел Томов е един от пионерите в рисковите инвестиции в областта на информационните технологии в България. Завършил е Приложна икономика и бизнес администрация в Американския университет в България.

Office Boleron

НЕДЕЛЧО СПАСОВ

ЧЛЕН НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ

Съосновател на MFG Invest. Основател и зам.-председател на Управителния съвет на MFG. Има магистърска степен по икономика и индустриален мениджмънт от УНСС и магистратура по бизнес администрация от INSEAD.

Office Boleron
NEW VISION 3 - ИНВЕСТИТОР

Ню Вижън 3 е фонд за рисково дялово инвестиране, наследник на NEVEQ I и NEVEQ II, който инвестира в бързорастящи технологични компании, които се стремят да постигнат водещи позиции на глобалните пазари.

Office Boleron
ELEVEN - ИНВЕСТИТОР

Eleven е един от водещите фондове за рисков капитал в Югоизточна Европа с фокус върху компании в ранна фаза. Eleven инвестира в стартъпи от 2012 година, а дейността му е основополагаща за изграждането на местната стартъп екосистема. Екипът на фонда е съставен от предприемачи и професионалисти в областта на инвестициите, с над 150 реализирани сделки през последните 8 години. Вторият фонд на Eleven е формиран изцяло от частни инвеститори и има фокус върху B2B технологични компании.

Office Boleron
MFG - ИНВЕСТИТОР

Management Financial Group съчетава водещи компании, специализирани в небанковото кредитиране в Централна и Източна Европа, управлява портфолио от успешни начинания в сферата на потребителското кредитиране, финансиране за микро и малкия бизнес, дигитално кредитиране и други финансови модели. В компаниите, част от MFG, са заети над 8300 служители и кредитни консултанти в повече от 450 офиса в България, Украйна, Румъния, Полша и Македония.

An investor in BOLERON AD is New Vision 3 Fund, which is co-financed by the European Structural and Investment Funds under the
Operational Programme for Innovation and Competitiveness 2014-2020 managed by the Fund of Funds in Bulgaria.

Office Boleron
Office Boleron
Office Boleron